Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Mor als 42 anys Marta Mayordomo, tinent d’alcaldia del Prat de Llobregat

ACN El Prat de Llobregat.-Marta Mayordomo, tinent d’alcaldia del Prat de Llobregat, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí als 42 anys. Militant del PSC des del 2003, Mayordomo va […]

Avatar
Agències 07/12/2020

ACN El Prat de Llobregat.-Marta Mayordomo, tinent d’alcaldia del Prat de Llobregat, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí als 42 anys. Militant del PSC des del 2003, Mayordomo va entrar al consistori l’any 2007 i actualment era responsable de Desenvolupament Econòmic. L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decretat tres dies de dol, amb banderes a mig pal, i suspèn totes les celebracions oficials o manifestacions de caire lúdic i festiu a la població. Igualment habilitarà un espai al web municipal on la ciutadania podrà transmetre el seu condol. “Avui, els socialistes estem de dol. Hem perdut de forma ben prematura la Marta. Acompanyem en el sentiment la seva família, amistats i companys del Prat”, ha manifestat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

“Estic sense paraules, ens ha deixat la Marta Mayordomo, tinenta d’alcalde del Prat. Companya, alegre i molt compromesa, és una injustícia que se’n vagi tan jove. Només puc estar al costat de la seva família i amics en aquest moment tan dur. Descansa en pau”, ha afegit l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, la també socialista Núria Marín. Nascuda el 1978 i graduada en Estadística, Marta Mayordomo era regidora de l’Ajuntament del Prat des del 2007. En anteriors mandats havia desenvolupat les responsabilitats de regidora de Salut Pública i Consum, de Comerç i de Turisme, i ocupava la seva actual responsabilitat des del 2015.