Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

‘Mòpies’, la primera sèrie ficció conjunta d’IB3, À Punt i TV3

ACN Barcelona.-Aquesta setmana ha començat el rodatge a Mallorca de la nova sèrie de ficció ‘Mòpies’, una aposta conjunta d’IB3, À Punt i TV3. Creada i dirigida per Lluís Prieto, […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Barcelona.-Aquesta setmana ha començat el rodatge a Mallorca de la nova sèrie de ficció ‘Mòpies’, una aposta conjunta d’IB3, À Punt i TV3. Creada i dirigida per Lluís Prieto, constarà de quatre episodis de 55 minuts i estarà ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca. La sèrie de gènere fantàstic explica la història de la Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu on experimenta un succés traumàtic. Davant d’aquest inexplicable fenomen, la Bel, juntament amb la incondicional ajuda de la Judith, una jove monitora, i la col·laboració del Gori i la Hilda, dos infants del campament d’estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

El repartiment l’encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencianes.La sèrie de ficció, en que també hi participarà la productora mallorquina Espaitemps i la productora valenciana Barret, estarà enllestida a finals d’any i tot seguit quedarà pendent de programació per part de les tres cadenes.