Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Montserrat farà pagar una entrada als estrangers per accedir al Santuari de Santa Maria

|

- Publicitat -

ACN Monistrol de Montserrat – Montserrat ha decidit introduir canvis en l’accés al Santuari de Santa Maria amb l’objectiu de millorar la visita, preservar l’ambient de pregària i col·laborar en el manteniment del complex. A partir del 3 de maig les persones no residents a Catalunya o a la resta de l’Estat hauran de pagar una entrada turística per accedir al Santuari de Santa Maria -atri, basílica i Cambril de la Mare de Déu-. Segons informa Montserrat, les persones no residents podran adquirir les entrades amb diverses combinacions. És a dir, d’accés a la basílica afegint-hi també la visita al Cambril de la Mare de Déu, l’assistència al Cant de la Salve i el Virolai o la visita completa, que inclou en tots els casos l’audioguia. Els preus van dels 6 als 23 euros.

El control d’aforament continuarà com fins ara, per la qual cosa tots aquells residents a Catalunya o a la resta de l’Estat hauran de continuar obtenint les entrades per assistir al Cant de la Salve Regina i el Virolai –de dilluns a divendres, a les 13h- o a la missa conventual dels caps de setmana i festius –a les 11h-, així com també per poder anar al Cambril de la Mare de Déu.

Publicitat

L’assistència als actes litúrgics continuarà sent de lliure accés per als residents i per a totes aquelles persones allotjades a Montserrat: hostatgeria monàstica, Hotel Abat Cisneros, cel·les Abat Marcet i Abat Oliba o alberg.

Segons fonts del monestir, els fons obtinguts de les entrades es destinaran a finançar el manteniment del conjunt de Montserrat i per a col·laborar en les diverses obres amb finalitat social que impulsa el Monestir.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió