Diumenge, 28 de febrer de 2021 - Edició 948
La República

Montero destaca que el govern espanyol ha donat suport a Abengoa però que “altres actors necessaris no han complert”

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha defensat que el govern espanyol ha donat suport a Abengoa “en tot moment”. “Són altres els que hauran d’explicar perquè […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Madrid.-La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha defensat que el govern espanyol ha donat suport a Abengoa “en tot moment”. “Són altres els que hauran d’explicar perquè no han estat en el mateix grau de compromís”, ha dit Montero, en relació amb la Junta d’Andalusia i les entitats financeres. “Nosaltres hem intentat ser part de la solució però altres actors necessaris no han complert amb les expectatives o compromisos”, ha insistit aquest dimarts en roda de premsa després del Consell de Ministres. Montero ha esperat que el concurs de creditors no signifiqui la liquidació definitiva de l’empresa, ja que n’ha destacat la “importància”.

Montero ha explicat que els motius del concurs de creditors són el fet que les entitats financeres no han donat més temps a la companyia per reestructurar el seu deute i que tampoc s’ha complert un dels requisits establerts, que era l’aportació de 20 milions d’euros de la Junta d’Andalusia.”No es va arribar a materialitzar” encara que era una quantitat “infinitament inferior” a la que estava disposat a aportar el govern espanyol.