Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Montero defensa que la baixa ha d’arribar a totes les famílies que hagin de fer quarantena “sense excepció”

ACN Barcelona.-La Ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha defensat que el permís retribuït ha d’arribar a totes les famílies que hagin de fer quarantena “sense excepció”, també encara que no tinguin […]

Avatar
Agències 07/09/2020

ACN Barcelona.-La Ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha defensat que el permís retribuït ha d’arribar a totes les famílies que hagin de fer quarantena “sense excepció”, també encara que no tinguin cap membre positiu de coronavirus. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Montero ha afegit que és de “sentit comú” que si els infants s’han de quedar a casa tinguin garantida la cura per part dels seus responsables directes. La ministra s’ha expressat d’aquesta manera després que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’hagi limitat a dir en una entrevista a TVE que aquesta qüestió és objecte de diàleg amb els agents socials i recordar que les persones que hagin d’atendre necessitats familiars es poder acollir a una flexibilitat de la jornada laboral.

La ministra ha recordat que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, ja va dir que s’està treballant perquè la incapacitat temporal es faci extensiva també per als pares i mares que veuen que el seu fill no pot anar a l’escola perquè o té febre o ha de fer quarantena encara que no sigui positiu de covid-19. I la ministra ha afegit que es treballa perquè la mesura es pugui estendre com més aviat millor però no ha concretat cap calendari.