Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Montero celebra l’aprovació dels pressupostos i confia que ja no tornaran al Congrés

ACN Madrid .-La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha expressat aquest dijous la seva satisfacció per l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat per al 2022 al Congrés dels Diputats. Montero […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Madrid .-La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha expressat aquest dijous la seva satisfacció per l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat per al 2022 al Congrés dels Diputats. Montero s’ha mostrat confiada que els pressupostos superaran sense modificacions el tràmit al Senat i, per tant, quedaran definitivament aprovats a la cambra alta i no hauran de tornar al Congrés a finals de desembre. “Confio que les qüestions que s’havien d’incorporar dels diversos grups polítics ja s’han incorporat”, ha dit, i per tant “l’1 de gener, d’una manera o una altra, els pressupostos entraran en vigor”.

Segons Montero, el d’avui és “un dia molt important per al conjunt de la ciutadania” perquè s’han aprovat uns pressupostos “imprescindibles per a la recuperació econòmica del país, per les oportunitats per als joves, per empoderar la classe mitjana i per garantir el sistema de pensions”, amb “especial atenció a les pimes i els autònoms”. “Avui tothom s’ha d’alegrar tret de la dreta d’aquest país, que sempre està instal·lada en el ‘com pitjor, millor’ i que són els únics que no s’alegren d’un projecte imprescindible per rebre els fons europeus i per blindar la sanitat, l’educació, la dependència, i en definitiva per al benestar dels ciutadans”, ha sentenciat.