Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Montero acusa el PP de fer “frontisme” i “antipolítica” per “obstaculitzar” la gestió de la crisi

ACN Madrid.-La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha retret aquest dimecres al líder del PP, Pablo Casado, el comportament de la seva formació en la gestió de la crisi, més […]

Agències 11/11/2020

ACN Madrid.-La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha retret aquest dimecres al líder del PP, Pablo Casado, el comportament de la seva formació en la gestió de la crisi, més pròxim al de Vox, ha afirmat, que al d’un partit “moderat”. Segons Montero, els populars se centren només en el “frontisme” i no entenen que “això no va de govern, sinó de país”. Els populars, ha dit, busquen només “la confrontació electoral” i proven “d’obstaculitzar els esforços de l’executiu” des de “l’antipolítica” i la “hipèrbole” En aquest sentit ha advertit que els ciutadans recordaran que en el moment en què el país necessitava “unitat”, el PP es va posar “a la contra”.

Tot plegat en el marc del debat de les esmenes a la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat després que Casado hagi defensat la devolució dels comptes des de la tribuna del Congrés. Montero ha retret al líder del PP que en un moment actual el seu partit “no hi és ni se l’espera”. Ha posat com a exemple el paper de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant la gestió del coronavirus, i ha acusat el PP de centrar-se “únicament en l’obstaculització” dels esforços de l’executiu. “Vostès proven de deslegitimar” l’estat del benestar quan cal una “política útil” per “reforçar-lo” perquè “és l’únic coixí de seguretat dels ciutadans”. “Crec que a més de fiscalitzar l’acció del govern, vostès confonen el control amb el frontisme”, ha dit.