Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Montcada confia que les obres del soterrament de l’R2 es licitaran la segona meitat d’aquest 2021

ACN Montcada i Reixac.-L’Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) confia que abans que acabi aquest any l’estat espanyol licitarà les obres del soterrament de l’R2. Segons informa el consistori, […]

Avatar
Agències 29/01/2021

ACN Montcada i Reixac.-L’Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) confia que abans que acabi aquest any l’estat espanyol licitarà les obres del soterrament de l’R2. Segons informa el consistori, Adif (administrador d’infraestructures ferroviàries) ha comunicat que en menys de dos mesos tindrà els últims informes necessaris per enllestir el projecte constructiu. Es tracta d’un informe intern d’interoperabilitat i d’un document de l’Agència Catalana de l’Aigua. Quan estiguin entregats aquests estudis, Adif elevarà el projecte del soterrament al Consell de Ministres per a què n’aprovi la despesa. A partir d’aquí, caldrà superar diversos tràmits administratius que habitualment s’allarguen prop de sis mesos fins que, finalment, s’adjudica l’obra.

El govern municipal celebra que el soterrament “és més a prop” i recorda que els pressupostos generals de l’estat del 2021 destinen, per primer cop, una partida a aquesta actuació.