Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Mollerussa pateix actes vandàlics a la xarxa de reg que ocasionen danys per valor de 2.400 euros

|

- Publicitat -

ACN Mollerussa – L’Ajuntament de Mollerussa ha denunciat, a través de la Policia Local, haver estat objecte de diversos actes vandàlics en el darrer mes amb afectacions a la xarxa de reg de les zones enjardinades de la ciutat. L’import dels danys, que s’han multiplicat en els darrers quinze dies, ha estat calculat en un total de 2.400 euros. S’han detectat desperfectes en un centenar d’elements entre els quals hi ha aspersors, rotadors i difusors, segons l’informe que acompanya la denúncia elaborat pel tècnic responsable de l’àrea. Dels 65 punts de reg, 39 capten l’aigua de la xarxa municipal i 26 s’alimenten d’aigua de pou no potable, que també es fa servir per netejar carrers.

En una reunió mantinguda el passat 24 d’abril entre representants de la Mancomunitat Intermunicipal de Mollerussa – El Palau d’Anglesola  i d’Agbar, empresa que gestiona el servei de subministrament d’aigua a aquests dos municipis, es va acordar el tancament dels únics cinc punts que estaven oberts en aquelles dates dels 39 totals que s’alimenten d’aigua de boca, una acció en paral·lel al tancament del canal d’Urgell.

Publicitat

Pel que fa a la resta de punts d’abastiment procedents de l’excedent d’aigües freàtiques i que reguen aproximadament el 805 de la superfície enjardinada, es manté el seu aprofitament amb regs de subsistència per evitar que es malbaratin i facin cap a la depuradora amb la conseqüent despesa econòmica que suposa.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió