Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Mollerussa condemna i rebutja de nou la conducta de l’extècnic municipal acusat de corrupció de menors

ACN Mollerussa.-L’Ajuntament de Mollerussa, davant la notícia que s’ha donat a conèixer aquest dijous sobre el pacte de 127 anys de presó al que ha arribat l’extècnic municipal per corrupció […]

Avatar
Agències 10/12/2020

ACN Mollerussa.-L’Ajuntament de Mollerussa, davant la notícia que s’ha donat a conèixer aquest dijous sobre el pacte de 127 anys de presó al que ha arribat l’extècnic municipal per corrupció de menors, s’ha reafirmat en la tolerància zero davant de conductes com aquesta. En aquest sentit, el consistori ha tornat a condemnar i rebutjar els fets enèrgicament, com ja ho va fer quan es va fer públic el cas al maig de 2019 i se’l va suspendre immediatament de contracte laboral. L’Ajuntament ha demanat en dos ocasions personar-se a la causa per tenir accés al sumari i conèixer de manera oficial l’abast de la situació però les dues peticions van ser denegades.

Des del primer moment, l’Ajuntament, que considera els fets d’extrema gravetat, es va posar a disposició de la investigació judicial i policial per col·laborar amb transparència per aclarir els fets. També des que es va conèixer l’acusació, des de l’Ajuntament es va articular un servei d’assessorament i acompanyament psicològic per a qualsevol ciutadà que, en relació al cas, ho pogués necessitar així com també obert a l’entorn laboral de l’ex treballador municipal.