Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Mobilitat urbana eficient i habitatge social seran els eixos del Primer Festival Open House Worldwide

ACN Barcelona.-La mobilitat urbana i interurbana eficient i l’habitatge social seran els eixos centrals del Primer Festival Open House Worldwide, que es durà a terme el 14 i 15 de […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-La mobilitat urbana i interurbana eficient i l’habitatge social seran els eixos centrals del Primer Festival Open House Worldwide, que es durà a terme el 14 i 15 de novembre a Barcelona. Durant 48 hores, 40 ciutats d’arreu del món repensaran les ciutats del futur. Entre els diferents actes del programa es parlarà d’infraestructures, com ara l’adaptació del pla Cerdà a la mobilitat del segle XXI, d’habitatge i envelliment actiu, de canvi climàtic o de societat i ciutat. L’esdeveniment arriba després del cap de setmana clàssic del Festival 48h Open House Barcelona, que va tenir lloc el 24 i 25 d’octubre. Hi van prendre part més de 44.000 persones.

L’Open House Worldwide és la coordinadora de les associacions Open House de les 46 ciutats de tot el món distribuïdes pels cinc continents. El concepte d’Open House va ser fundat per Victoria Thornton a Londres el 1992.