Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Mishima celebra ‘La nit de les roses’ a la Paloma coincidint amb el primer aniversari de l’àlbum ‘L’aigua clara’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Mishima ha celebrat aquest divendres ‘La nit de les roses’ a la sala de ball La Paloma coincidint amb el primer aniversari de l’àlbum ‘L’aigua clara’. El concert, que ha estat encapçalat per un recital de poesia, és una aposta de la banda per felicitar el Sant Jordi, amb l’objectiu de fer de la nit la cita primaveral del grup com fan pel desembre amb el concert de Nadal. Entre el repertori interpretat, hi ha hagut cançons del seu darrer àlbum d’estudi com ara ‘Cotó’ i ‘El llibre de l’amor’, i alguns dels clàssics de la banda com ‘Cert, clar i breu’, i ‘Qui més estima’. El grup barceloní també ha versionat la cançó ‘Flowers’ de Miley Cyrus, que ha rebatejat amb el nom de ‘Roses’.

El grup ha barrejat literatura, música i roses per celebrar la diada en un concert de petit format que ha exhaurit entrades. David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) han tancat el repertori amb la cançó ‘Tot torna a començar’.

Publicitat

Abans del concert hi ha hagut un recital de poesia on Mònica Batet ha llegit ‘Una història és una pedra llançada al riu’; Martí Sales ha recitat Charles Bukowski; Sebastià Alzamora, ‘Ràbia’, i Maria Sevilla, Dolors Miquel. 

Aquest ha estat el primer concert que acull la sala La Paloma, al Raval, que ha estat tancada setze anys. Va reobrir la nit de Cap d’Any.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió