Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Mireia Vall, nova secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Govern

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat el nomenament de Mireia Vall com a nova secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Vall (1975) és pedagoga i educadora social, amb dos màsters en gestió […]

Agències 01/12/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat el nomenament de Mireia Vall com a nova secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Vall (1975) és pedagoga i educadora social, amb dos màsters en gestió i direcció de recursos humans i en coaching executiu i personal. Des del 2006 ha estat tècnica territorial a la Catalunya central de la Direcció General d’Immigració i després de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, lloc que ocupava fins aquest mes de novembre. Així, ha treballat en projectes com el desplegament de la Llei d’acollida, programes d’interculturalitat, la Taula territorial d’acollida de joves emigrats sols a la Catalunya central o el Programa de la Unió Europea EUROsocial+ sobre qualificacions professionals per a persones migrades.

El 2020 també ha estat coordinadora en funcions dels centres socials de caràcter residencial a la Catalunya central del Departament de Treball, Afers socials i Famílies en la crisi sanitària per la Covid-19.