Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Miquel y Costas manté la inversió de fins a 50 MEUR per potenciar nous productes

ACN Barcelona.-El grup Miquel y Costas & Miquel mantindrà els seus plans de promoure unes inversions d’entre 40 i 50 milions d’euros per potenciar nous productes, desenvolupar infraestructures que facilitin […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-El grup Miquel y Costas & Miquel mantindrà els seus plans de promoure unes inversions d’entre 40 i 50 milions d’euros per potenciar nous productes, desenvolupar infraestructures que facilitin el creixement i programes que ajudin a potenciar la bioeconomia circular dels seus processos i la reducció de costos. En una junta d’accionistes aquest dimarts, s’han avalat els comptes del 2019, quan es van guanyar 39,2 milions d’euros (+5,2%), i s’ha aprovat un dividend de 13,9 milions a càrrec de l’exercici anterior. El 13 de juliol, l’empresa repartirà un complementari per valor de 3,8 milions, després haver fet ja els tres primers pagaments a compte.

Amb tot, els consellers amb participació majoritària a la societat han acordat destinar 600.000 euros de l’últim dividend distribuït per a ells a l’adquisició d’accions de la societat per aquest exercici. El 2019, el grup Miquel y Costas va tenir uns resultats “rècord” pel creixement de la línia de productes industrials i el bon funcionament de la fàbrica de Terranova. Tot i això, en el primer trimestre de l’any ha vist reduïda en un 6,4% la seva xifra de negoci, que tot i així manté un benefici net a l’alça del 2,4%.