Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Miquel Martín i Serra publica la biografia de Tom Sharpe, el mestre de l’humor britànic

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’escriptor Miquel Martín i Serra (Begur, 1969) ha publicat ‘Fragments d’inexistència. Una biografia de Tom Sharpe’ (Navona Editorial). Basada en el llegat documental que va deixar amb la seva mort, l’obra aprofundeix en la vida del mestre de l’humor britànic més destacat del segle XX. Coincidint amb la publicació de la biografia, Anagrama ha reeditat dos títols més de Tom Sharpe, ‘Los Grope’ i ‘Una dama en apuros’. Miquel Martín i Serra és autor, entre molts altres llibres, de ‘La drecera’ (Edicions del Periscopi), obra que va quedar entre els tres finalistes a la quarta edició del Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any.

Segons ha explicat Anagrama en un comunicat, l’obra arrenca amb la infància de l’autor i repassa qüestions com el pas per diferents escoles, el descobriment de la sexualitat i el fetitxisme , l’entrada a la marina i al món acadèmic de Cambridge.

Publicitat

També s’aborden els transcendents anys a Sudàfrica on va ser professor, fotògraf i activista amb situacions com l’empresonament o la consagració com escriptor. El llibre parla també dels anys de bloqueig i la salut.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió