Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Milloraran l’accés nord al barri de Can Puig de Banyoles amb una nova rotonda

ACN Banyoles.-L’Ajuntament de Banyoles ha tancat un acord amb el Departament de Territori perquè es construeixi una nova rotonda que millorarà l’accés a la C-66 pel barri de Can Puig. […]

Agències 23/09/2020

ACN Banyoles.-L’Ajuntament de Banyoles ha tancat un acord amb el Departament de Territori perquè es construeixi una nova rotonda que millorarà l’accés a la C-66 pel barri de Can Puig. Inicialment, aquesta rotonda es preveia construir uns metres més enllà. Però consistori i Generalitat han pactat desplaçar-la perquè també doni accés a Can Puig, resolent així una demanda dels veïns del barri, i millorant també la cruïlla entre el carrer Catalunya, la carretera de Vilavenut i l’accés a la C-66. La nova rotonda s’aixecarà en terrenys municipals.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha felicitat de l’acord amb la Generalitat i ha destacat que la nova rotonda, que serà urbana, “millorarà els accessos i reforçarà la seguretat viària a l’hora d’agafar la variant”. “Però també millorarà la seguretat viària en l’accés a Can Puig, a Puigpalter i al polígon industrial, que és la demanda que hem fet des de l’Ajuntament a Govern”, ha afegit Noguer.En aquest sentit, Miquel Noguer ha recordat que “millorar l’accés a la variant des del barri de Can Puig era una llarga reivindicació que els veïns i veïnes havien expressat a través del consell de barri”. “Finalment ho hem aconseguit, i es construirà en els propers mesos”, ha subratllat l’alcalde, en referència a la rotonda.El Departament de Territori va adjudicar a finals del 2019 les obres de millora de la carretera C-66 al tram entre Serinyà i Cornellà de Terri (el que es coneix com la variant de Banyoles). L’obra suposa una inversió de 13,3 MEUR. Fa unes setmanes que han començat els treballs previs a l’inici de les obres, que es preveu que s’allarguin setze mesos.