Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Més vendes de pisos que en el pic de la bombolla immobiliària

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ destaca l’augment de l’economia del totxo: “Las ventas de vivienda usada superan el pico de la burbuja inmobiliaria”. A […]

Agències 21/05/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ destaca l’augment de l’economia del totxo: “Las ventas de vivienda usada superan el pico de la burbuja inmobiliaria”. A sota: “La directora destituida del CNI: “Somos unos mandados””. ‘El Periódico’ obre amb notícia de caire sanitari: “El Clínic detecta un posible caso de viruela del mono”. La foto central, per a l’equip femení del Barça, hores abans de la final de la Champions: “Otra cita con la gloria”. ‘El Punt Avui’ analitza l’acció del Govern enmig de les friccions dels partits independentistes: “Un any d’equilibris”. I a sota: “Primera condemna al joc brut de la policia patriòtica”.

‘La Vanguardia’ obre amb notícia d’economia: “La venda d’habitatges viu el millor moment des del boom del 2008”. La fotografia principal mostra una filera de creuers de grans dimensions aparcats al port de Barcelona: “Colau proposarà de limitar els creuers”.

‘La Razón’, amb la remodelació del PP, ara a Madrid: “Feijóo y los barones consagran el liderazgo sin fisuras de Ayuso”. I al costat, l’emèrit de visita a Espanya: “Ofensiva de los socios de Sánchez por la visita del rey Juan Carlos”.

‘Ara’, amb la polèmica del turisme massiu a la capital de Catalunya: “Allau de creuers a Barcelona”. El titular s’acompanya d’una panoràmica de la ciutat amb l’estàtua de Colom al fons i, més enrere, dos creuers de grans dimensions llançant columnes de fum blanc cap al cel. I com a segon tema: “Finlàndia, el país que fa 70 anys que es prepara per a un atac rus”.

‘ABC’ analitza les iniciatives del minisre de Consum: “Garzón vuelve a la carga contra la carne y los lácteos”. I sota una gran fotografia de l’emèrit aclamat per un grup de persones: “Don Juan Carlos se ciñe al ámbito privado en su primer día en España”.

I ‘El Mundo’, amb l’agenda espanyola de Joan Carles de Borbó: “La Zarzuela rebaja el encuentro con el Emérito a un acto privado”. I en segon terme: “Ayuso toma el poder en el PP de Madrid “sin tutelas” de Feijóo”.