Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Més País anuncia el vot a favor als pressupostos de Sánchez a canvi de mesures de salut mental per a joves

ACN Madrid .-El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha anunciat aquest dilluns que els dos diputats de la formació donaran suport als pressupostos generals de l’Estat (PGE) que se […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Madrid .-El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha anunciat aquest dilluns que els dos diputats de la formació donaran suport als pressupostos generals de l’Estat (PGE) que se sotmeten al criteri del Congrés aquesta setmana. Segons Errejón, el govern espanyol ha accedit a la seva petició d’incrementar en cinc milions el pla de Salut Mental –de 20 a 25 milions- per contractar psicòlegs i orientadors als centres d’ensenyament secundari, crear plans de prevenció del suïcidi, i per a la formació dels professors per a la detecció anticipada de conductes suïcides. Errejón ha recordat que els intents de suïcidi de joves han augmentat un 250% entre els joves espanyols.

L’acord també contempla que el govern espanyol crearà una partida específica per a la reducció de la jornada laboral vinculada a l’ús de noves tecnologies a les empreses, i la creació de l’Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial per evitar abusos i estafes, tal com ja es combaten les estafes telefòniques.