Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Més del 80% dels catalans creuen que la feina en un supermercat no està gens valorada, segons un estudi

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Un estudi encarregat pel grup Bon Preu revela que el 81% dels catalans creu que la feina a un supermercat no està gens valorada. L’estudi forma part d’una campanya de Bon Preu per reivindicar el valor de tots els oficis que hi ha als supermercats i la importància que té per a la societat la feina que fan els professionals que hi treballen. L’anàlisi, elaborada a partir d’una enquesta a més de 1.200 persones, revela també que el 83% dels catalans només treballaria a un supermercat si no té cap altra opció millor; mentre que un 72% assegura que no hi treballaria o ho faria amb objeccions. D’altra banda, el 65% dels enquestats creuen que és una feina gens qualificada i un 51% considera que no té cap projecció laboral.

L’estudi, que porta per títol ‘Percepció del treball en la feina dels supermercats’, forma part d’una campanya de Bon Preu per reivindicar el valor de treballar en la indústria de la distribució alimentària. L’estudi ha estat encarregat a IO Investigación i s’ha realitzat sobre una mostra de 1.214 persones d’entre 18 i 55 anys d’edat.

Publicitat

Bon Preu contraposa les dades obtingudes a l’enquesta amb la realitat a la seva empresa. Asseguren que el 98% dels contractes als treballadors de Bon Preu són indefinits i que un 22% de la plantilla té una antiguitat de més de deu anys. També asseguren que més de 700 persones -d’una plantilla de 9.600 treballadors- han promocionat a llocs de treball de més responsabilitat en els darrers cinc anys. D’altra banda, un 23% dels treballadors tenen carrera i el 18% han estudiat un grau superior. També expliquen que el grup invertirà aquest any 1 milió d’euros en els tres centres de formació interna que té.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió