Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Més del 80% de les entrades venudes i nou concerts exhaurits a una setmana del tret de sortida del festival de Cap Roig

ACN Palafrugell – Més de 80% de les entrades venudes i nou concerts exhaurits a una setmana del tret de sortida del festival de Cap Roig a Palafrugell (Baix Empordà). […]

Agències 14/07/2022

ACN Palafrugell – Més de 80% de les entrades venudes i nou concerts exhaurits a una setmana del tret de sortida del festival de Cap Roig a Palafrugell (Baix Empordà). El primer cap de setmana arranca amb Sebastián Yatra, Christina Aguilera i Stay Homas. Segons el director del festival, Juli Guiu, les tres propostes juntes en tres dies recullen el que és l’ànima de Cap Roig: “El primer cap de setmana és el gran reflex del que som, recull aquest eclecticisme que volem potenciar en la nostra programació”. Després de dos anys marcats per les restriccions per la pandèmia, el festival ultima els preparatius d’aquesta edició “amb moltíssima il·lusió i amb moltes ganes” i satisfets pel ritme de venda d’entrada: “Creiem que serà un èxit”.

“La gent ha respost perfectament i estem molt contents”, ha explicat Juli Guiu. Aquesta edició deixa enrere les restriccions per la pandèmia però el festival ha decidit consolidar l’ampliació de grada amb 300 localitats que va fer arran de la covid-19 per garantir la distància social. Per això, hi ha més entrades disponibles per cadascun dels espectacles.

Fins al moment, han venut més del 80% de les entrades i hi ha nou propostes amb les localitats exhaurides. A més, hi ha set concerts més a punt, també, d’esgotar-se. “Anem molt i molt bé”, ha apuntat el director del festival.

Els plats forts del primer cap de setmana són Sebastián Yatra, que donarà el tret de sortida a aquesta edició: “Ara mateix hi ha un moviment molt important de música llatina que està entrant amb molta força arreu del món i ell porta quatre anys en ascendència constant. Arriba en un moment pletòric”.

Una altra proposta molt esperada del cap de setmana que ve és el concert de Christina Aguilera, la diva del pop arriba a Cap Roig en un concert exclusiu a Catalunya: “Un gran espectacle que ningú es pot perdre, estem parlant d’una artista de nivell internacional i amb una producció espectacular”. És un dels concerts que està a punt d’exhaurir entrades.

Diumenge serà el torn d’Stay Homas, “la banda del moment a casa nostra”. Segons Guiu, sumar les tres propostes el primer cap de setmana no és casual i llança un missatge al públic de quina és l’essència del festival, amb propostes de qualitat, de diversos estils i amb propostes tant nacionals com internacionals.

L’aixecament de les restriccions de mobilitat també fa que aquesta edició del festival recuperi el gruix de propostes internacionals. A banda de Sebastián Yatra i Christina Aguilera, també passaran per l’escenari “únic” dels jardins de Cap Roig Sting, Mika o Camilo.

El fi de festa anirà de la mà de Rigoberta Bandini el 15 d’agost: “Va ser el primer en exhaurir-se i això que encara no havia anunciat que es retira temporalment. Serà un fi de festa molt divertit i la gent s’ho passarà bomba”.

Guiu remarca que l’objectiu del festival és anar més enllà dels concerts i oferir “tota una experiència” al públic assistent. El director està molt satisfet amb el ritme de venda d’entrada i considera que això demostra que Cap Roig s’ha convertit en una cita ineludible de l’estiu per a bona part del públic que hi van a gaudir de la música, de l’entorn i de les propostes gastronòmiques.