Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Més de 200 treballadors d’Acciona es concentren davant de Treball i denuncien que els 500 acomiadaments s’han executat

ACN Barcelona.-Més de 200 de treballadors d’Acciona, la principal empresa subcontractada a les fàbriques de Nissan, s’han concentrat davant de la seu del Departament de Treball per denunciar l’acomiadament de […]

Avatar
Agències 02/10/2020

ACN Barcelona.-Més de 200 de treballadors d’Acciona, la principal empresa subcontractada a les fàbriques de Nissan, s’han concentrat davant de la seu del Departament de Treball per denunciar l’acomiadament de la totalitat de la plantilla, de 500 persones. Segons han explicat els concentrats, l’empresa multiservei ha fet efectius els acomiadaments amb la indemnització mínima, ja que el període de consultes de l’ERO va acabar sense acord. Només part de la plantilla subscriu aquesta protesta, convocada pel Col·lectiu Ronda, que és assessor de 300 treballadors, i que ahir va retirar la confiança al comitè d’empresa en nom de 320 empleats.

Al seu torn, les seccions sindicals que formen el comitè han convocat una protesta avui mateix a la delegació del govern espanyol a Catalunya a les 11h00.