Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Més de 1.300 policies vetllaran per la seguretat dels aficionats durant la final de la Copa del Rei a Sevilla

ACN Madrid.-Més de 1.300 agents de la Policia Nacional vetllaran per la seguretat dels aficionats durant la final de la Copa del Rei a Sevilla, que enfronta el Barça i […]

Agències 23/05/2019

ACN Madrid.-Més de 1.300 agents de la Policia Nacional vetllaran per la seguretat dels aficionats durant la final de la Copa del Rei a Sevilla, que enfronta el Barça i el València aquest dissabte. L’accés a l’estadi Benito Villamarín s’estructurarà en tres cercles de seguretat: un més exterior dirigit als vehicles, un altre al voltant del recinte i un tercer a les portes de l’estadi. Els agents també reforçaran la seguretat a l’aeroport de Sevilla i a l’estació de Santa Justa per canalitzar el massiu flux de viatgers, així com a les zones de reunió dels aficionats dels dos equips i als hotels on s’allotgen els futbolistes.

Hi haurà un primer cercle de seguretat exterior dirigit al tràfic rodat. Només el podran passar els que tinguin acreditació, els veïns i el personal de serveis que necessitin accedir a la zona. També hi haurà sistemes d’interposició i bloqueig per evitar possibles atacs amb vehicle llençat. El segon cercle, amb tanques, afectarà l’entorn del recinte. Caldrà tenir l’entrada per accedir-hi i es faran registres de caràcter antiterrorista. El tercer serà a les portes de l’estadi, on hi haurà nous registres per controlar que no s’introdueixin objectes prohibits.