Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Mercedes Vidal tampoc repetirà a la llista de Barcelona en Comú

ACN Barcelona.-La regidora de mobilitat a l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, tampoc no repetirà a la llista de Barcelona en Comú a les properes eleccions municipals del 26 de maig. […]

Avatar
Agències 16/04/2019

ACN Barcelona.-La regidora de mobilitat a l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, tampoc no repetirà a la llista de Barcelona en Comú a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Vidal ho ha anunciat amb un escrit a Facebook on ha defensat el projecte dels comuns com a ”ric i potent” però ha assegurat que les ”recents tensions” entre EUiA i Comuns, l’han afectat la vida ”personal” i s’ha vist obligada a fer un ”pas al costat”. Vidal explica que ha decidit ”apartar-se de la primera línia política”, un espai on creu que ningú és ”imprescindible”, davant la ”falta de confiança per afrontar un nou mandat”. En el seu text, defensa que cap projecte polític és capaç d’aportar a la ciutat el què aporta Barcelona en Comú.

Mercedes Vidal creu que la discussió política en un espai plural com el dels comuns és ”delicat i complexe” però ”positiu” i considera que aquesta pluralitat i complexitat permet construir el projecte de Barcelona en Comú. Per Vidal és lògic que en ser una força de govern, la gestió de la pluralitat ”evolucioni” i es vulgui assegurar una ”cohesió més gran”. Assegura haver fet tot el ”possible” per facilitar-lo, però reconeix que ”no sempre s’aconsegueix”.Per Vidal ha estat una ”sort” acompanyar Ada Colau en aquesta ”aventura institucional”, i reconeix l’esforç que han fet tots els companys ”més enllà de l’exigible”, i també haver acompanyat a totes les persones anònimes que ”es deixen la pell” en aquest projecte. Mercedes Vidal se suma així a la llista de regidors que no repeteixen després de quatre anys de govern municipal, i segueix Gala Pin, que ha anunciat també aquest dilluns, que formarà part de la llista en un lloc ”simbòlic”.