Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Mercedes-Benz confirma que servirà recanvis i farà reparacions als vehicles que facin serveis essencials

ACN Barcelona.-El fabricant automobilístic alemany Mercedes-Benz és una de les primeres marques que aquest divendres a la tarda ha confirmat que, tot i l’estat d’alarma i d’haver tancat al públic […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Barcelona.-El fabricant automobilístic alemany Mercedes-Benz és una de les primeres marques que aquest divendres a la tarda ha confirmat que, tot i l’estat d’alarma i d’haver tancat al públic els concessionaris, segueix garantint el servei de 24 hores al dia d’assistència en carretera i intervencions de taller, mantenint igualment les mesures de protecció necessàries. L’anunci arriba poc després que el Ministeri de Transports hagi autoritzat els tallers mecànics a obrir per reparar avaries urgents de vehicles de mercaderies o de particulars per anar a treballar.

L’empresa recorda que molts vehicles de la seva marca són furgonetes, camions, autobusos, ambulàncies i vehicles policials que estan prestant serveis essencials aquests dies. Per això, assegura la disponibilitat i enviament dels recanvis necessaris, així com els tècnics per solucionar la incidència. El fabricant ha implantat el teletreball en tots els llocs que així ho permeten i s’han seguit en tot moment les instruccions de l’estat d’alarma.