Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Mercabarna crea un portal d’ocupació perquè les seves empreses puguin contractar personal de manera més àgil

ACN Barcelona.-Mercabarna ha presentat aquest dimecres MercabanaJobs, una plataforma online que posarà en contacte candidats que busquen feina amb les empreses del polígon alimentari. El portal centralitzarà les ofertes i […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-Mercabarna ha presentat aquest dimecres MercabanaJobs, una plataforma online que posarà en contacte candidats que busquen feina amb les empreses del polígon alimentari. El portal centralitzarà les ofertes i demandes laborals perquè guanyin visibilitat i, a la vegada, ajudarà a les empreses a agilitzar i gestionar la incorporació de talent. Aquesta nova eina contribuirà també a la col·locació dels alumnes dels cursos ocupacionals que organitzen els Serveis de Formació de Mercabarna cada any i a incrementar l’índex d’inserció laboral que l’any 2019 va ser del 66%. Els perfils laborals més demandats habitualment per les empreses de Mercabarna són els comercials i els relacionats amb la logística i la manipulació d’aliments. Els candidats i les empreses podran fer ús d’aquest portal registrant-se a mercabarnajobs.mercabarna.es.

Mercabarna compta actualment amb més de 700 empreses que donen feina a 7.500 treballadors de manera directa. A més, hi conflueixen cada dia més de 23.000 professionals del sector de l’alimentació convertint el polígon en un dels principals pols d’ocupació de Catalunya.