Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Mena reclama al PSOE que expliqui les propostes que portarà a la taula de diàleg

ACN Barcelona.-El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha dit que li agradaria saber les propostes que el PSOE portarà a la taula del diàleg que es reunirà aquesta setmana. En […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Barcelona.-El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha dit que li agradaria saber les propostes que el PSOE portarà a la taula del diàleg que es reunirà aquesta setmana. En roda de premsa, Mena ha destacat que la seva formació ha presentat públicament les seves propostes i ha lamentat que els altres actors del diàleg no ho hagin fet. Preguntat per si el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha d’assistir a la reunió, Mena ha respost que no s’ha de posar el focus en qui hi participarà sinó en les propostes i en els acords. “No col·laborarem en una guerra de declaracions que pot afeblir la taula de diàleg”, ha afegit. I és que, segons ha dit, “hi ha enemics en contra del diàleg que posaran tota l’artilleria per fer descarrilar la taula”.

Mena ha defensat que el seu espai polític ja ha fet la feina i ja ha anunciat que per la seva part seran a la reunió la vicepresidenta tercera del govern espanyol, Yolanda Díaz, i el ministre Manuel Castells. A pocs dies de la reunió, encara sense data, no hi ha un ordre del dia acordat entre les dues parts. I, segons Mena, a aquestes alçades ja s’hauria de conèixer l’ordre del dia i qui hi participarà. La part catalana tampoc ha fet públics els membres de la seva delegació.