Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Membres de l’exèrcit duen a terme tasques de neteja i desinfecció a la residència Jardins de Castellarnau de Sabadell

ACN Sabadell.-Membres de l’Exèrcit de Terra (ET) s’han desplaçat a la ciutat de Sabadell per dur a terme tasques de neteja i desinfecció a la residència Jardins de Castellarnau de […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Sabadell.-Membres de l’Exèrcit de Terra (ET) s’han desplaçat a la ciutat de Sabadell per dur a terme tasques de neteja i desinfecció a la residència Jardins de Castellarnau de la ciutat. Segons ha detallat l’alcaldessa, Marta Farrés, a la capital vallesana hi treballarà personat de la unitat NBQ, procedent de València, del regiment 63 del Bruc i del Govern Militar de Barcelona. “Ja ha arribat un primer destacament que s’encarregarà de fer un reconeixement de l’espai i organitzar l’operació per descontaminar-lo”, ha explicat la batlle, que ha indicat que aquest centre geriàtric “és un focus important de contagi, motiu pel qual s’ha demana l’ajuda als militars perquè puguin venir”.

Marta Farrés s’ha desplaçat fins l’espai per rebre les unitats de l’Exèrcit de Terra que han arribat aquest divendres a la ciutat per desinfectar la residència Jardins de Castellarnau. “La idea és que estiguin tot el dia d’avui aquí i que fins i tot hi puguin pernoctar per deixar la zona descontaminada”, ha apuntat la batlle.Farrés havia sol·licitat a la delegació del govern espanyol a Catalunya la presència a la ciutat de la UME per a la desinfecció amb hipoclorit sòdic dels llocs concorreguts o amb més risc de contagi com l’Hospital Parc Taulí i residències de la tercera edat.