Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Mediapro i Caracol Televisión signen un acord per a la producció de continguts premium de televisió

ACN Barcelona.-Caracol Televisión i The Mediapro Studio han anunciat un acord de col·laboració per a la producció de continguts premium de televisió destinats al mercat internacional. El primer projecte d’aquest […]

Avatar
Agències 27/01/2021

ACN Barcelona.-Caracol Televisión i The Mediapro Studio han anunciat un acord de col·laboració per a la producció de continguts premium de televisió destinats al mercat internacional. El primer projecte d’aquest acord serà ‘Las Cheers’, una sèrie de 60 episodis creada per Héctor Rodríguez. Es tracta d’una combinació de drama i música, centrada en la vida d’un grup d’animadores d’un barri humil, que somien a representar el seu país als Jocs Olímpics. La producció és una sèrie sobre la superació, el compromís i la identitat, que s’ha presentat per a la seva venda en NATPE.

El ‘cheerleading’, conegut a Colòmbia com a ‘porrismo’, és el tercer esport més popular del país després del futbol i el bàsquet. Sorgit als Estats Units entre els animadors dels grans campionats esportius, combina la gimnàstica i les acrobàcies i ha estat reconegut com a esport olímpic. Ambientada en un barri de Bogotà, la sèrie reflecteix els conflictes de joves estudiants, marcats per una dura realitat social, la incertesa sobre el seu futur i els perills que suposen algunes temptacions en buscar millors condicions de vida.A la sèrie, l’aparició d’una esportista llorejada en hores baixes, que torna dels Estats Units per formar el grup d’animadores de l’escola pública de la zona, serà rebuda amb incredulitat pels seus col·legues i alumnes, pels quals el ‘porrismo’ és un esport estranger i de classe alta. L’afany de superació farà que algunes alumnes acceptin el repte de somiar, arribant a competir per representar el seu país als Jocs Olímpics.