Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Mataró ajorna la decisió sobre la reobertura dels parcs infantils

ACN Mataró.-Els parcs infantils de Mataró continuen tancats, després que no hagin sortit conclusions clares de la reunió del comitè tècnic d’emergència celebrada aquest dilluns. La regidora de Salut Pública, […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Mataró.-Els parcs infantils de Mataró continuen tancats, després que no hagin sortit conclusions clares de la reunió del comitè tècnic d’emergència celebrada aquest dilluns. La regidora de Salut Pública, Laura Seijo, va anunciar divendres que plantejaria la reobertura en aquesta mesa tècnica, però la decisió encara s’està madurant internament. Segons han indicat fonts municipals, els indicadors sanitaris no són actualment millors que els que hi havia al juliol, quan es va decidir precintar indefinidament les zones d’esbarjo. Tot i això, Seijo incidia divendres en altres factors, com la reducció de la pressió a les UCI, el baix risc de contagi per contacte o el fet de potenciar espais d’esbarjo a l’aire lliure.

El debat sobre la idoneïtat o no de reobrir els parcs infantils de Mataró s’ha intensificat en els darrers dies, després que un grup de famílies denunciessin la situació que es viu a la capital del Maresme, l’única gran ciutat catalana que viu aquesta situació i que s’allarga ja més de set mesos.