Dijous, 13 d'agost de 2020 - Edició 749
La República

Massalcoreig posa a disposició els seus espais per aïllar malalts de coronavirus si la Generalitat els necessita

ACN Massalcoreig.-L’Ajuntament de Massalcoreig cedirà els seus espais per aïllar els casos positius de covid-19 en cas que la Generalitat els necessiti. En un comunicat, el consistori ha explicat que […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Massalcoreig.-L’Ajuntament de Massalcoreig cedirà els seus espais per aïllar els casos positius de covid-19 en cas que la Generalitat els necessiti. En un comunicat, el consistori ha explicat que “és el moment d’actuar i prioritzar l’aïllament d’infectats, especialment ara que el Baix Segrià presenta un increment de positius”. Concretament, el municipi –on s’han detectat tres positius que demà rebran l’alta- ha ofert el poliesportiu, sempre i quan l’administració se’n faci càrrec i no repercuteixi la seva gestió al municipi”, amb deu llits que també estan a disposició de salut, segons ha detallat l’alcaldessa, Montse Jové.

A més dels 10 llits per positius, disposa d’una sala de cribratge, un espai per ús sanitari, dutxes i lavabos i està reixat i a les afores del municipi.L’alcaldessa no ha participat a la roda de premsa d’aquesta tarda a Alcarràs perquè considera que la situació del municipi no és la mateixa que la resta de pobles del Baix Segrià.

Relacionats