Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Maroto exigeix que no “s’estigmatitzi” l’Estat per un augment de contagis que és general “a tot el món”

ACN Madrid.-La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha demanat que no s’estigmatitzi l’Estat espanyol per l’argument de contagis de covid-19, després que el govern francès hagi desaconsellat reservar […]

Avatar
Agències 08/07/2021

ACN Madrid.-La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha demanat que no s’estigmatitzi l’Estat espanyol per l’argument de contagis de covid-19, després que el govern francès hagi desaconsellat reservar vacances a Espanya, i s’hagi mostrat especialment preocupat per la situació a Catalunya. En declaracions als mitjans aquest dijous, la titular de Turisme ha demanat “prudència pel que fa a estigmatitzar” països com Espanya, ja que l’explosió de casos de covid per la variant Delta s’està produint “a tot el món”. “No es tracta només de posar el focus a Espanya”, ha dit la ministra en una atenció a mitjans en la qual ha assenyalat estats com Portugal o el Regne Unit. “Hem de minimitzar aquest discurs”, ha demanat.

La ministra ha afegit que “Espanya és un destí segur” i que l’índex d’incidència de contagis, que està disparat, no és l’únic indicador de l’evolució de la pandèmia. Així doncs ,ha recordat que la pressió hospitalària “que no és un problema” i del bon ritme de la vacunació.