Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Marina Romero presentarà l’edició d’estiu de ‘El matí de Catalunya Ràdio’ i Adam Martín ‘La tarda d’estiu’

ACN Barcelona – La periodista Marina Romero presentarà ‘El matí de Catalunya Ràdio’, Adam Martín s’ocuparà de ‘La tarda d’estiu’ i Roger Carandell i Marta Montaner s’encarregaran d’‘El suplement d’estiu’. […]

Agències 15/07/2022

ACN Barcelona – La periodista Marina Romero presentarà ‘El matí de Catalunya Ràdio’, Adam Martín s’ocuparà de ‘La tarda d’estiu’ i Roger Carandell i Marta Montaner s’encarregaran d’‘El suplement d’estiu’. Són les principals novetats de la temporada d’estiu de l’emissora pública catalana que arrencarà dilluns que ve i s’allargarà fins el 28 d’agost. Pel que fa a l’emissora RAC1, Anna Vallhonesta s’estrenarà com a editora a la versió d’estiu d’’El món a RAC1’ els laborables de 7h a 12h, Xavi Rocamora conduirà per setena temporada consecutiva el ‘Versió estiu’ de dilluns a divendres de 15h a 19h mentre que el ‘Via Lliure’ estarà capitanejat per primera vegada per Esteve Giralt els matins del cap de setmana.

Encara a RAC1, Joan Torras presentarà el No ho sé de 22h a 22.30 h i a les nits s’emetrà el podcast sobre sexe de RAC+1, ‘La revolució sexual’, amb Anna Alfonso i Rosanna Carceller.

D’altra banda, Ser Catalunya ha anunciat la programació d’estiu que comptarà amb el magazín ‘Esplaix’ que cada migdia recorrerà el país de la mà de Nil Marbà per buscar “petites grans històries”. Els caps de setmana el periodista Màxim Castillo presentarà ‘Fugim d’estudi’, un viatge per l’univers creatiu del nostre país on 14 personatges de la cultura de menys de 40 anys mostren els llocs on despleguen el seu talent.