Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Marín situa la transformació urbana, el desenvolupament econòmic i l’atenció social com a prioritats del nou cartipàs

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha definit el nou cartipàs del mandat 2019-2023 situant com a prioritats la transformació urbana, el desenvolupament econòmic i l’atenció […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha definit el nou cartipàs del mandat 2019-2023 situant com a prioritats la transformació urbana, el desenvolupament econòmic i l’atenció a les persones. Marín ha detallat el nou organigrama aquest dilluns, tot destacant la divisió en nou àrees executives. Entre els principals projectes de mandat, ha assenyalat el soterrament de les vies del tren, la transformació de la Gran Via, la reforma de Can Rigal, la creació d’una nova plaça Europa al nord de la ciutat, la inversió en els barris d’aquest sector, i la instal•lació d’ascensors als edificis de Bellvitge. Francesc Belver tornarà a ser el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern.

Pel que fa al detall de les nou àrees executives, aquestes seran Alcaldia-Presidència; Planificació, Projectes Estratègics i Hisenda; Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat; Convivència i Seguretat; Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social; Equitat, Drets Socials i Recursos Humans; Educació, Esports i Joventut; Innovació i Cultura, i Participació i Relacions Ciutadanes. El cartipàs el formen vuit tinències d’alcaldia, amb Francesc Josep Belver i Vallés, Cristian Alcázar Esteban, José Castro Borrallo, Rocío Ramírez Pérez, Jesús Husillos Gutiérrez, Jaume Graells i Veguin, David Quirós Brito i M. Ángeles Sariñena Hidalgo.