Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Marín remodela el govern municipal de l’Hospitalet arran el cas del Consell Esportiu

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha signat els decrets pels quals es modifica l’actual divisió administrativa de l’Ajuntament. La nova organització municipal passa de nou a vuit […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha signat els decrets pels quals es modifica l’actual divisió administrativa de l’Ajuntament. La nova organització municipal passa de nou a vuit àrees executives. Amb la dimissió de Jaume Graells després de denunciar irregularitats al Consell Esportiu, les competències d’Educació les assumeix l’Àrea d’Innovació i Cultura i l’Àrea de Planificació, Projectes Estratègics i Hisenda assumeix les competències de Joventut i Esports. El fins ara regidor adjunt d’Esports, Cristóbal Plaza, que es manté com a regidor del districte VI, deixa el seu càrrec en mans de Maria Teresa Revilla i Laura García assumeix la regidoria de Joventut.

Les vuit àrees de gestió són les següents: Àrea d’Alcaldia-Presidència, Núria Marín i Martínez; Àrea de Planificació Estratègica i Economia, Joventut i Esports, Francesc Belver Vallés; Àrea d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, Cristian Alcázar Esteban; Àrea de Convivència i Seguretat, José Castro Borrallo; Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío del Mar Ramírez Pérez; Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos Gutiérrez; Àrea d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós Brito, i Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, María Ángeles Sariñena Hidalgo.Des d’ara la Junta de Govern la formaran l’alcaldessa, Núria Marín i Martínez; els tinents d’alcaldia Francesc Belver Vallés, Cristian Alcázar Esteban, José Castro Borrallo, Rocío Ramírez Pérez, Jesús Husillos Gutiérrez, David Quirós Brito i M. Ángeles Sariñena Hidalgo. Francesc J. Belver continua com a portaveu de l’equip de govern.Jaume Graells, fins ara tinent d’alcaldia d’aquest Ajuntament, manté la seva acta de regidor, si bé no ocupa cap responsabilitat de gestió.