Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Maria João Pires i Fumiaki Miura donaran el tret de sortida a la 38a Temporada Ibercamera 2022 al Palau de la Música

ACN Barcelona.-Maria João Pires, al piano, i Fumiaki Miura, al violí, donaran el tret de sortida a la 38a Temporada Ibercamera, un concert ajornat de la temporada 2019/2020 i que […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Barcelona.-Maria João Pires, al piano, i Fumiaki Miura, al violí, donaran el tret de sortida a la 38a Temporada Ibercamera, un concert ajornat de la temporada 2019/2020 i que se celebrarà el 21 de setembre al Palau. Altres noms que actuaran en aquesta temporada són Maurizio Pollini; l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky amb Valery Gergiev, en la direcció i Nelson Goerner, al piano; els pianistes Martha Argerich i Nelson Goerner, així com l’Orquestra Simfònica de Ràdio Suècia amb la direcció de Daniel Harding. De la temporada 2020/2021 es recuperen les actuacions de l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria amb János Kovács i el de l’Orquestra Simfònica SWR de Stuttgart amb Teodor Currentzis en la direcció.

Maurizio Pollini actuarà el 27 de novembre al Palau de la Música; el seguirà el 13 de desembre ‘La creació’ de Hydn a L’Auditori amb l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria dirigida per János Kovács i el Cor Madrigal, dirigit per Mireia Barrera. L’1 de febrer del 2022 serà el torn de l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky amb Valery Gergiev, en la direcció i Nelson Goerner, al piano a l’Auditori. L’Orquestra Simfònica de Viena actuarà el 28 de febrer a L’Auditori amb Andrés Orozco-Estrada a la direcció i Vilde Frang al violí; el 29 de març se celebrarà el concert de l’Orquestra Simfònica SWR de Stuttgart amb Teodor Currentzis en la direcció a l’Auditori. La temporada continuarà el 4 d’abril a l’Auditori amb el concert de l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf amb la direcció d’Ádám Fischer i de Sir András Schiff, al piano. Un dia després oferiran un concert al Palau de la Música els pianistes Martha Argerich i Nelson Goerner. Al Palau també hi actuaran Fumiaki Miura, i Varvara el 26 d’abril. L’Orquestra Simfònica de Ràdio Suècia amb la direcció de Daniel Harding oferirà dos concerts al Palau de la Música, el 9 i el 10 de maig. Tancarà la temporada el contratenor Carlos Mena també al Palau el 20 de juny.