Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

‘Maremar’ de Dagoll Dagom torna Teatre Poliorama a partir de novembre

ACN Barcelona.-Després que 90.000 espectadors hagin vist ‘Maremar’ després de set mesos i prop de 150 representacions, ‘Maremar’ de Dagoll Dagom torna Teatre Poliorama a partir de novembre per acomiadar-se […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Barcelona.-Després que 90.000 espectadors hagin vist ‘Maremar’ després de set mesos i prop de 150 representacions, ‘Maremar’ de Dagoll Dagom torna Teatre Poliorama a partir de novembre per acomiadar-se dels escenaris. ‘Maremar’ és una adaptació de l’obra ‘Pèricles, Príncep de Tir’ de William Shakespeare, inèdita a Catalunya. Entre d’altres temes, ‘Maremar’, com va explicar el seu director Joan Lluís Bozzo, “parla de la pèrdua i el retrobament familiar, el mar com a element que uneix i que condemna i pot ofegar i separar, i el caràcter heroic de les persones que es veuen impulsades a fer aquests trajectes terribles”. El muntatge, que es va estrenar al Teatre Poliorama, compta amb música inspirada en l’obra de Lluís Llach, amb la direcció musical d’Andreu Gallén i la coreografia d’Ariadna Peya.

Una temporada de quatre mesos al Poliorama amb 65.000 espectadors i poc menys de tres mesos de gira, amb 17 ciutats i 31 representacions, acosten l’espectacle a les 150 funcions que han vist quasi 90.000 persones. A més de Barcelona, s’ha interpretat a Olot, Tortosa, Badalona, Llinars, Manacor, Vic, Lleida, Cornellà, Mataró, Granollers, Figueres, València, Reus, Castelló, Girona, Sant Cugat i Manresa .