Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Marcel Vivet respon a la rebaixa de petició de pena de la Generalitat: “Cínics desgraciats”

ACN Barcelona.-Escriure “cínics desgraciats” a Twitter ha estat la resposta de l’activista Marcel Vivet a la rebaixa de la petició de pena de la Generalitat per colpejar un mosso en […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-Escriure “cínics desgraciats” a Twitter ha estat la resposta de l’activista Marcel Vivet a la rebaixa de la petició de pena de la Generalitat per colpejar un mosso en l’anomenada manifestació ‘holi’ contrària a una concentració de Jusapol. L’activista va ser condemnat a cinc anys de presó després que la Generalitat demanés quatre anys i nou mesos, però divendres l’administració va presentar un recurs d’apel·lació demanat una rebaixa a sis mesos de la pena i que no hagi d’entrar a la presó. També ha repiulat un missatge de l’organització política La Forja: “Intentar quedar bé ara és molt fàcil, però no us funcionarà, volem l’absolució total d’en Marcel i la resta de represaliats”.

En una altra piulada, Vivet demana al secretari general d’Interior, Oriol Amorós, que li expliqui personalment: “Quan t’atreveixis a dirigir-me la paraula m’ho expliques”, ha afegit.