Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Marcé espera que l’acord entre l’Hermitage i el Liceu generi un centre cultural “d’una naturalesa diferent”

ACN Barcelona.-El regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, espera que el protocol signat entre els promotors de l’Hermitage i el Liceu porti a imaginar […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Barcelona.-El regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, espera que el protocol signat entre els promotors de l’Hermitage i el Liceu porti a imaginar “un centre cultural d’una naturalesa diferent” a l’actual. Marcé ha recordat que fa dues comissions de govern es va aprovar no acceptar la proposta de l’Hermitage i es va obrir un període de 60 dies perquè els promotors i el Port elaborin un projecte, en la qual hi estan treballant. “Aquesta és una proposta ben vista per una part del govern i potser no tant ben vista per una altra part i és difícil avaluar on en pots portar això sense tenir-la”, ha assenyalat.

Marcé ha manifestat que la proposta s’haurà de conèixer abans d’acabar el juliol. “Ara s’està a una fase de reelaboració del projecte amb més agents entre els promotors i el Liceu i estan intentant fer aquest conveni d’intencions i quan el rebem l’analitzarem”.