Dissabte, 19 de setembre de 2020 - Edició 786
La República

Marc Lloret i Oriol Roca guanyen el concurs per la direcció artística de l’edició de 2021 del Mercat de Música Viva

ACN Vic.-Marc Lloret i Oriol Roca han guanyat el concurs per la direcció artística de l’edició de 2021 (la 33a) del Mercat de Música Viva de Vic. La direcció artística […]

Avatar
Agències 10/08/2020

ACN Vic.-Marc Lloret i Oriol Roca han guanyat el concurs per la direcció artística de l’edició de 2021 (la 33a) del Mercat de Música Viva de Vic. La direcció artística serà prorrogable a tres anys. El comitè d’experts es va reunir telemàticament el passat 22 de juliol i va atorgar al projecte de Lloret i Roca una puntuació de 85,92, mentre que el segon projecte que es va presentar, de l’empresa AcqusticPlatform SL, va rebre una puntuació de 47. Segons informa el MMVV, la proposta guanyadora continua amb les línies d’actuació seguides els últims anys “amb resultats molt positius” i té en compte la nova realitat imposada per la covid-19 i proposa diverses iniciatives per adaptar-s’hi.

Segons informa el MMVV, el projecte de Lloret i Roca introdueix innovacions amb la mirada posada a posicionar el mercat “com a actor estratègic de la indústria musical a nivell nacional i internacional”. A més, asseguren que s’ha valorat molt positivament totes les aportacions referents a les polítiques d’inclusió social, igualtat de gènere i impacte ambiental. L’edició d’enguany del MMVV serà la desena que dirigeix Marc Lloret.

Relacionats