Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Maragall, sobre Junts: “No aconsegueixo trobar arguments que justifiquin estar contra del pressupost”

ACN Barcelona – El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat aquest dissabte que no troba arguments que justifiquin estar en contra del pressupost de la Generalitat […]

Agències 04/02/2023

ACN Barcelona – El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat aquest dissabte que no troba arguments que justifiquin estar en contra del pressupost de la Generalitat “que no siguin els derivats d’una posició de partit”. En una atenció als mitjans al barri de Gràcia de Barcelona, Maragall ha afirmat que encara ha d’escoltar “un sol argument objectiu de discrepància” per part de Junts en els comptes. “Ens sorprèn i ens estranyen els anuncis de determinades forces com Junts que manifesten sense embuts que hi estan en contra”, ha subratllat. El també president del grup d’ERC a Barcelona ha dit que les posicions de partit són “legítimes” però ha lamentat que són contràries a “l’interès general” de Barcelona i Catalunya.

Maragall ha recordat que els comptes aportaran “41.000 MEUR pel conjunt del país, un creixement de més de 3.000 MEUR i una concreció a Barcelona i al país amb inversions i nova despesa, reforçament d’educatiu i de salut”.

El republicà ha afirmat que ERC tractarà de convèncer aquestes formacions i “arrossegar-les” perquè predomini el “sentit comú” i “l’interès per la ciutadania de Barcelona”. “Defensarem que el pressupost tingui la millor aplicació, el vetllarem i garantirem”, ha conclòs.

L’alcaldable dels republicans ha fet aquestes declaracions al cor del barri de Gràcia on ha recordat que els pressupostos permetran impulsar la futura línia ferroviària de Ferrocarrils de la Generalitat que unirà Gràcia amb plaça d’Espanya. També ha recordat que aportaran més de 500 MEUR per Barcelona, consorcis compartits, educació i serveis socials.