Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Maragall critica la posició “conservadora” de PSC i comuns en rebutjar el decret de l’habitatge

ACN Barcelona.-El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha criticat la posició “conservadora” del PSC i dels comuns, ha dit, en rebutjar la tramitació del decret de l’habitatge […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha criticat la posició “conservadora” del PSC i dels comuns, ha dit, en rebutjar la tramitació del decret de l’habitatge com a projecte de llei, una postura que està “clarament allunyada de la funció transformadora que aquestes esquerres pregonen”. “Sembla que diguin ‘que res es mogui, que res canviï si no som nosaltres els qui ho canviem'”, s’ha queixat des dels passadissos del Parlament. Pel que fa a la postura de PP i Cs, ha apuntat que la seva actitud ha estat “perfectament previsible”, però ha insistit que el que és “sorprenent i inaudita” és la posició de les esquerres.

Maragall ha lamentat que els comuns i el PSC “hagin decidit que és millor deixar-ho igual i que el mercat segueixi manant lliurement sense cap limitació i cap trava”. “No sé en servei de qui”, ha afegit. Segons l’exconseller, en aquesta decisió també hi ha una implícita una “renuncia a l’autogovern català”. “Diuen que ja ho faran des d’allà. Però mentrestant avancem, no podem renunciar com a societat i tampoc com a Parlament”, ha conclòs.