Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Maragall afirma que “s’avergonyeix” dels comuns: “Només són dogmatisme, màrqueting electoral elaborat i abús de poder”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha endurit el missatge contra els rivals electorals. En un acte aquest divendres a una biblioteca de Nou Barris, el cap de llista ha afirmat que “s’avergonyeix” dels comuns: “Només són dogmatisme, màrqueting electoral elaborat i abús de poder”. I també ha afirmat que el PSC “ja no és socialista”. A l’acte hi ha participat el portaveu a Madrid i candidat a Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, que ha presentat ERC com l’únic partit que pot “plantar cara” i “trencar el règim de la sociovergència”. Rufián també ha afirmat que la candidata de BComú, Ada Colau, és el “mal menor del règim del 78”, i que va orquestrar una “operació d’Estat” el 2019 per evitar l’alcaldia de Maragall.

<strong>20.000 habitatges nous i RBU</strong>

Publicitat

De la seva banda, la número 3 de la llista de Barcelona, Ester Capella, ha explicat les propostes en matèria d’habitatge: crear-ne 5.000 cada any, fins als 20.000 habitatges nous a final de mandat. I que, d’aquests, almenys 8.000 siguin de preu assequible: “És el nostre compromís, sabem com fer-ho i ho farem”.

La també delegada del Govern a Madrid ha afegit que ERC vol eradicar la pobresa, i que per això es compromet a impulsar una pobra pilot de la Renda Bàsica Universal per garantir drets i empoderar la ciutadania.

A l’acte també hi ha participat la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, que ha destacat que Maragall compta amb la cultura, i que l’alcaldable aposta per la “proximitat i l’empatia”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió