Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Manresa inicia la urbanització del tram central del Passeig del Riu amb un pressupost de més de 350.000 euros

|

- Publicitat -

ACN Manresa – L’Ajuntament de Manresa ha iniciat la urbanització del tram central del Passeig del Riu, entre la plaça Mil·lenari i el pont de Sant Francesc, uns treballs que tenen un pressupost de 364.996,23 euros i una durada aproximada de dos mesos. L’actuació està adreçada a millorar la connectivitat en aquest entorn i impulsar la millora del Parc del Cardener. Després de la finalització dels treballs d’enderroc de l’antiga discoteca de la Carpa del Riu, el consistori engegarà els treballs que permetran reconstruir els recorreguts de vianants malmesos per l’aparcament irregular de vehicles en la part més propera a la plaça Mil·lenari.

La proposta té l’objectiu de definir uns recorreguts de vianants amples i còmodes. Amb aquesta voluntat, es preveu l’enderroc de la vorera actual i la creació d’una nova vorera que tindrà 3,20 metres; i la definició dels estacionaments en bateria per a 40 vehicles. Un cop finalitzats els treballs, la vorera i els estacionaments tindran un ordre lògic, ja que en aquests moments els vehicles havien de travessar la vorera per poder-hi estacionar.

Publicitat

<strong>Millora del Parc del Cardener</strong>

L’enderroc de la Carpa del Riu ha permès obrir la zona als vianants i millorar la connectivitat del tram central del Parc del Cardener, deixant un espai net i sense obstacles.

L’actuació de la Carpa del Riu (2021) i la que s’engegarà ara per urbanitzar el tram central del Passeig del Riu (2022) formen part d’un mateix projecte que s’espera poder finalitzar el 2023 amb nous itineraris i la plantada d’arbrat a l’interior de l’esplanada. El projecte contribueix a la millora global del Parc del Cardener, un dels connectors ecològics més significatius de l’Anella Verda.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió