Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Manlleu tindrà dues pistes de gel i un protocol específic “per fer-les segura”

ACN Manlleu.-Manlleu comptarà aquestes festes de Nadal amb dues pistes de gel. Així ho ha anunciat l’Ajuntament, que ha previst un protocol específic per mantenir “la seguretat” pels patinadors, adaptat […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Manlleu.-Manlleu comptarà aquestes festes de Nadal amb dues pistes de gel. Així ho ha anunciat l’Ajuntament, que ha previst un protocol específic per mantenir “la seguretat” pels patinadors, adaptat a les restriccions sanitàries. Així, a banda d’optar per posar en marxa dues infraestructures de 400m2 en lloc d’una, cada pista de gel disposarà de dos espais d’accés separats i reservats, per tal que els patinadors es puguin preparar i calçar els patins. Caldrà adquirir l’entrada prèviament i, abans de patinar, es prendrà la temperatura.

Les pistes de gel, que aquest any la compleixen 20 anys, s’obriran al públic del 6 de desembre al 7 de gener del 2021. D’acord amb el protocol, a cada pista de gel hi podrà patinar un màxim de 28 persones per franja horària o torn, i es disposaran cadires individuals fixades a terra, distanciades. Els acompanyants, a excepció dels que hagin comprat una entrada doble (corresponent a un patinador i un acompanyant) o una entrada normal ocupant un seient assignat per patinar, no podran accedir a les instal·lacions.En accedir es prendrà la temperatura als patinadors i acompanyants, es validarà l’entrada i s’higienitzaran mans i calçat. Es comprovarà que portin posada la mascareta -a excepció dels casos que contempla la normativa vigent- i caldrà dur-la posada en tot moment, així com els guants.La compra d’entrades s’haurà de fer amb antelació i a través de la web del Badanadal, per evitar cues a la taquilla. Caldrà especificar el número de peu que es vol utilitzar. Els monitors el disposaran sota la cadira assignada, amb uns mitjons d’un sol ús per cada patinador, dins la bota.Entrades més econòmiquesAquest any els preus d’entrada a la pista de gel seran més econòmics amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a l’activitat. L’entrada normal tindrà un cost de cinc euros.