Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Manlleu rep una subvenció d’1,2 MEUR de l’Agència de Residus de Catalunya per implantar la recollida porta a porta

ACN Manlleu.-L’Ajuntament de Manlleu (Osona) ha rebut una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya per valor d’1,2 milions d’euros (MEUR) i amb l’objectiu d’implantat la recollida del porta a […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Manlleu.-L’Ajuntament de Manlleu (Osona) ha rebut una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya per valor d’1,2 milions d’euros (MEUR) i amb l’objectiu d’implantat la recollida del porta a porta. La subvenció s’inscriu en la convocatòria del 2019 per a projectes pilot de compra pública d’innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals. L’abril passat, el consistori va rebre la resolució provisional on se li denegava l’ajut. Després de presentar les al·legacions, però, l’agència les ha estimat totes i hi ha donat llum verda. El projecte ha obtingut la puntuació més alta, segons informa el consistori.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Manlleu ha aprovat acceptar la subvenció. En les pròximes setmanes, es convocarà un ple per aprovar l’inici de la licitació del servei que permetrà implantar la recollida porta a porta a tot el municipi durant el primer semestre del 2022.