Dissabte, 4 de juliol de 2020 - Edició 709
La República

Manel fa vibrar a un públic entregat en l’enèrgica presentació de ‘Per la bona gent’ al Poble Espanyol

ACN Barcelona.-El grup Manel ha presentat el seu cinquè disc ‘Per la bona gent’ (Ceràmiques Guzmán, 2019) al Poble Espanyol en el marc del Cruïlla de Tardor davant més de […]

Avatar
Agències 17/11/2019

ACN Barcelona.-El grup Manel ha presentat el seu cinquè disc ‘Per la bona gent’ (Ceràmiques Guzmán, 2019) al Poble Espanyol en el marc del Cruïlla de Tardor davant més de 3.000 persones que han corejat tots els seus temes durant més d’una hora i mitja de concert. L’expectació ha estat màxima per a un públic entregat amb ganes d’escoltar en directe al grup barceloní i les seves noves cançons com ‘Per la bona gent’, ‘Formigues’ i ‘Boy band’, però també s’han pogut escoltar altres clàssics com ‘Captatio benevolentiae’ o ‘La cançó del soldadet’ dels seus primers àlbums. El grup ha fet gala d’un directe enèrgic i del seu ventall cada vegada més ampli d’estils musicals que interpreten com l”indie-pop’, l’electrònica i les músiques urbanes.

Gran part de les cançons que ha interpretat el grup barceloní al concert han sorgit del seu nou disc ‘Per la bona gent’. De fet, Manel ha obert el concert amb ‘Formigues’, cançó de la qual van presentar el passat 6 de novembre el seu videoclip amb animació 3D. Així, han repassat moltes de les cançons de l’àlbum com ‘Canvi de paradigma’, ‘Aquí tens el meu braç’, ‘Els entusiasmats’, ‘Amb un ram de clamídies’ o ‘Per la bona gent’. El públic ha mostrat com coneixia a la perfecció cadascuna d’aquestes cançons. Així mateix, també han interpretat peces dels seus discos anteriors, sobretot del ‘Jo competeixo’ amb la cançó que dona nom al disc, així com ‘Cançó del dubte’, ‘La serotonina’ o ‘Sabotatge’. També han rescatat, però, temes dels dos primers àlbums com ‘Captatio benevolentiae’ o ‘La cançó del soldadet’. ‘Boy band’Un dels temes que no ha faltat al concert i amb el que més ha vibrat el públic ha estat ‘Boy band’, cançó que va ser protagonista de polèmica quan va ser versionada pel programa ‘Polònia’ i que investiga la fiscalia per la denúncia del CSIF. El cantant del quartet barceloní ha assegurat en una entrevista al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio d’aquest matí que és una paròdia que “no ha de ser acusada de res”. “Feia gràcia veure com es feia la bombolla grossa per una cosa tan absurda”, afirma. Per això, Guillem Gisbert augura que no “se’n tornarà a parlar mai més” perquè el “ridícul va ser tan espantós” que creu que “ho deixaran córrer”. A l’esquetx del programa de TV3 hi surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol ‘Poli band’. Segons CSIF, comparen la policia amb una “banda d’analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament”.Més de 3.000 persones han assistit al concert al Poble Espanyol. Manel n’havia exhaurit les entrades com també pels pròxims directes d’aquest mes de novembre i desembre al Tarraco Arena Plaça de Tarragona, a La Mirona de Salt en el marc del Temporada Alta, al Teatre Principal de Palma i al Teatre de La Llotja de Lleida.

Relacionats