Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Manel encapçala el cartell de la dotzena edició del festival Embassa’t

ACN Sabadell.-Manel encapçala el cartell de la dotzena edició del festival sabadellenc Embassa’t. La cita se celebrarà els propers 12 i 13 de juny a la zona esportiva de Sant […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN Sabadell.-Manel encapçala el cartell de la dotzena edició del festival sabadellenc Embassa’t. La cita se celebrarà els propers 12 i 13 de juny a la zona esportiva de Sant Oleguer. El quartet barceloní tornarà a la capital vallesana per presentar el seu darrer treball ‘Per la bona gent’. Tot i que aquest és el primer nom de la programació d’aquest 2020 que transcendeix, la previsió és que la cita mantingui la seva línia avantguardista i eclèctica, combinant el talent local amb el millor del panorama nacional i internacional. Així mateix, reforçarà la part d’oferta familiar. Ja és possible comprar l’abonament per 37 euros. Aquest 2020 s’ha creat el nou Pack Hotel, una opció que inclou dos passis i dues nits a l’Hotel Urpí de Sabadell per 180 euros.

L’Embassat torna un any més amb la clara voluntat de col·locar Sabadell en el mapa dels festivals nacionals. La cita repetirà ubicació i se celebrarà al recinte de la Bassa de Sant Oleguer els propers 12 i 13 de juny. Fonts de l’organització han apuntat que tornaran a disposar-se tres escenaris i han indicat que es treballarà per potenciar la comoditat de l’assistent al festival. “El respecte cap a l’aforament indicat i la prioritat d’oferir concerts on l’experiència i benestar siguin essencials seguiran sent l’aspecte primordial que diferencia l’Embassa’t d’altres festivals massificats”, indiquen els responsables del festival. Amb la voluntat d’esdevenir un festival cada vegada més sostenible, la cita seguirà apostant per proveïdors locals i per productes de kilòmetre zero en els seus ‘foodtrucks’, així com per l’ús d’envasos biodegradables tant a la zona de menjar com en les barres, on només s’utilitzen gots reutilitzables. A més, es fomentarà l’ús del transport públic per assistir a l’esdeveniment gràcies a la companyia de transport públic de Sabadell, la TUS i al consistori.