Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Mamen del Cerro no serà finalment directora de Continguts per “diferències” en l’organigrama de RTVE

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de RTVE va anunciar el passat 26 de maig els noms del nou organigrama, presidit per José Manuel Pérez Tornero, entre els quals Mamen del Cerro […]

Agències 09/06/2021

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de RTVE va anunciar el passat 26 de maig els noms del nou organigrama, presidit per José Manuel Pérez Tornero, entre els quals Mamen del Cerro en seria la nova directora de Continguts Informatius. RTVE, però, ha decidit finalment no formalitzar el nomenament de Mamen del Cerro como directora de Continguts per “les diferències sorgides en la confecció de l’organigrama” dels Serveis Informatius de Ràdio Televisió Espanyola. En un comunicat, RTVE ha explicat que la decisió s’ha pres de “mutu acord per preservar el projecte de renovació impulsat per la Corporació”.

El president de RTVE José Manuel Pérez Tornero ha agraït la col·laboració i “l’exercici de responsabilitat” que Del Cerro, qui “continuarà per ara” al capdavant dels Informatius de RNE, ha mantingut en tot moment. Pérez Tornero anunciarà en els pròxims dies l’equip que liderarà els Serveis Informatius i ha reafirmat el seu “compromís i confiança” en els treballadors de la Corporació. El Consell d’Administració de RTVE va aprovar el passat 26 de maig per unanimitat la reforma de l’estructura bàsica i l’alta direcció de l’ens que suposa la integració estructural i funcional de tots els recursos del conglomerat mediàtic públic, humans i tècnics.