Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Madrid xifra en 3.000 el nombre de morts en residències de gent gran però no se sap quantes per coronavirus

ACN Madrid .-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, diu que tenen comptabilitzades unes 3.000 morts durant el mes de març en residències de la comunitat però […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Madrid .-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, diu que tenen comptabilitzades unes 3.000 morts durant el mes de març en residències de la comunitat però que encara no han pogut determinar quantes són víctimes del coronavirus per falta de tests. En una entrevista a TVE, Ayuso ha dit que caldrà determinar quines han mort per la malaltia i quines han desenvolupat altres malalties. En aquest sentit, ha dit que els consta que hi ha més d’un centenar de les 500 residències de la comunitat que tenen problemes i que han posat en marxa un pla de xoc per donar suport a les 50 que es troben en una situació més “crítica”.

Ha assegurat també que esperen que en els propers dies els arribin tests ràpids i nega que hi hagi hagut mala gestió a les residències: “El virus es comporta de manera molt letal”.