Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Madrid també aplica les restriccions acordades amb Sanitat i la resta de CCAA, que entraran en vigor aquest dijous

ACN Madrid.-La Comunitat de Madrid ha publicat aquest dimecres al butlletí oficial autonòmic les restriccions acordades divendres amb el Ministeri de Sanitat i la resta de Comunitats Autònomes al Consell […]

Avatar
Agències 19/08/2020

ACN Madrid.-La Comunitat de Madrid ha publicat aquest dimecres al butlletí oficial autonòmic les restriccions acordades divendres amb el Ministeri de Sanitat i la resta de Comunitats Autònomes al Consell Interterritorial de Salut. La prohibició de fumar al carrer si no es manté una distància interpersonal mínima de dos metres i el tancament de locals d’oci nocturn, entre d’altres, entraran en vigor aquest dijous a la Comunitat de Madrid. El govern d’Isabel Díaz-Ayuso afegeix també la prohibició de consumir aliments en el transport públic col·lectiu. D’aquesta manera, Madrid se suma a Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, Andalusia, el País Basc, el País Valencià, Cantàbria, La Rioja, Navarra, Extremadura, Múrcia o Illes Balears.

També han transposat les mesures Astúries i l’Aragó. Les Illes Canàries ja havien imposat la limitació de fumar a l’aire lliure si no es respecta la distància abans del Consell Interterritorial de Salut. Castella-la Manxa ho aprovarà aquest divendres, una setmana després d’acordar-ho. Així doncs, pràcticament totes les autonomies ja han endurit les restriccions.